Jenny Zwiggelaar
Algemeen Fysiotherapeut, Hart/vaat/long fysiotherapeut

Ik ben Jenny Zwiggelaar en vanaf het begin werkzaam als fysiotherapeut bij PlusFit. In 2007 ben ik afgestudeerd binnen de opleiding fysiotherapie en in 2012 ben ik afgestudeerd als Master fysiotherapie voor mensen met een chronische ziekte. Daar heb ik me gespecialiseerd als hart/long/vaat fysiotherapeut.

Naast deze scholing heb ik veel cursussen gevolgd, met name op het gebied van bewegen met ouderen, leefstijlverandering, chronische pijn, rugklachten en recent de shockwave therapie. Voor alle chronische klachten en aandoeningen kunt u bij mij terecht.
Het is niet zo dat ik mensen met een chronische ziekte van de ziekte kan genezen, maar ik kan wel samen met u kijken naar de (on)mogelijkheden en hoe daar het beste mee om te gaan in het dagelijks leven. Vaak is het leven aanpassen op één ziekte of aandoening al lastig, maar het wordt helemaal moeilijk als er meerdere ziekten/klachten tegelijkertijd opspelen. Ik zie het als mijn taak om daarin structuur aan te brengen en u te leren op de juiste manieren te bewegen en met zo min mogelijk hinder prettig door het leven te gaan.

Buiten de behandelingen om houdt ik mij bezig met de financiële kant van de fysiotherapie, het kwaliteitsmanagement en de samenwerking buiten de praktijk met andere zorgverleners en organisaties voor longziekten en vaatklachten.

Kristel Beijer
Algemeen Fysiotherapeut , Oncologie fysiotherapeut Msc

Toen ik 11 jaar oud was, zei ik al dat ik fysiotherapeut wilde worden. In juli 2008 is dit ook echt gelukt: ik behaalde mijn diploma aan de opleiding fysiotherapie aan de HAN in Nijmegen. En mijn passie voor dit vak groeit nog steeds.
Fysiotherapie betekent voor mij het begeleiden van mensen met diverse klachten naar een ander bewegend functioneren, zodat mensen lekkerder in hun vel komen te zitten. Daarnaast vind ik het omgaan met een diversiteit aan mensen erg interessant en is communicatie voor mij een belangrijk middel in de behandeling van patiënten. Daarnaast sport ik zelf graag en wil ik anderen laten ervaren hoe leuk en uitdagend bewegen kan zijn!

Ik heb ik cursussen gevolgd op het gebied van de Origene behandelmethode voor lage rugklachten, schouderklachten, rugklachten en gezondheidspsychologie. In juni 2016 ben ik afgestudeerd als master oncologie fysiotherapeut, een specialisme voor patiënten met kanker en patiënten die kanker hebben gehad. Bij de begeleiding van deze patiëntengroep komt niet alleen het verbeteren van het lichamelijk functioneren kijken, maar ook het weer vertrouwen krijgen in het eigen lichaam. Het doelgericht werken om de kwaliteit van leven van de patiënt te verbeteren vanuit zijn of haar hulpvraag, staat centraal. Dit kan zowel in de fase van behandeling, na genezing van de ziekte in in de palliatieve fase van de ziekte zijn.

Joey Pelkman
Personal Training
Lifestyle &Voeding
Gewichtsconsulent Migraine & Menopauze

Mijn naam is Joey Pelkman en ben in juni 2011 afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Ik heb van de opleiding Sport, Gezondheid en Management genoten. Daarnaast heb ik mezelf gespecialiseerd in integraal gezondheidsmanagement dat vooral toegepast wordt binnen organisaties als ARBO, dat verzuim op de werkvloer tegengaat. Daarnaast beschik ik over een diploma Sport en Bewegingscoördinator en heb ik papieren als Fitness Health instructeur/ Coördinator, Trainer Coach 3 en Conditietrainer A. Ondernemen is ook een passie van mij en ik verricht sinds 2011 freelance activiteiten op het gebied van sociale veiligheid. Sport, gezondheid en vooral de mens spreken mij erg aan. Al met al genoeg kennis en ervaring om u aan het zweten te krijgen als het moet. Verder heb ik papieren op het gebied van voedingsleer en voedingsadvies en ben ik sinds 2014 aangesloten bij de beroepsvereniging van gewichtsconsulenten.

Sport en mensen staan centraal voor mij. Ik wil samen met u werken aan een betere kwaliteit van leven, u als plusfitter gemotiveerd houden en zorgen dat weerstanden en drempels lager worden. Wees niet verlegen en spreek me aan als u ergens twijfel over heeft of als u vragen heeft. Met een juist gedoseerde expertise en sociale omgang komen we een heel eind. Zowel binnen en buiten mijn werk probeer ik goed te luisteren, te analyseren en veranderingen op het gebied van sport en voeding stap voor stap te integreren. Heeft u vragen of een steuntje in de rug nodig dan denk ik met u mee!

Laura Poelert
Algemeen Fysiotherapeut

Ik ben Laura Poelert. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Fysiotherapie van de Saxion Hogeschool in Enschede. Direct na mijn opleiding ben ik gaan werken als fysiotherapeut in een particuliere praktijk in Hengelo Overijssel, waar ik onder andere veel patiënten heb behandeld met shockwave therapie. Sinds november 2012 ben ik werkzaam bij PlusFit. Ik heb mijn werk bij PlusFit anderhalf jaar lang gecombineerd met een andere baan als fysiotherapeut in een geriatrisch revalidatiecentrum. Sinds april 2014 werk ik met plezier vier dagen in de week in Doesburg.
Ik heb de afgelopen jaren cursussen gevolgd gericht op fysiotherapie bij COPD, astma en hartfalen. Ik heb mij verder gespecialiseerd in shockwave therapie, medical taping en inspanningsfysiologie en fysieke training bij ouderen.
In mijn werk is mijn ambitie het verbeteren en/of behouden van kwaliteit van de leven van de patiënt. Het is prachtig om de patiënt te begeleiden in het bewegend functioneren. Dit is breed maar ik vind het mooi dat ik de patiënt kan helpen zodat hij minder pijn heeft en hem kan begeleiden om dit te behouden. Daarnaast vind ik het belangrijk om de patiënt te begeleiden naar een gezonde en actieve leefstijl.
Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik fanatiek aan het hardlopen, fitnessen en bootcampen. Ik ben jaren lang sportief geweest op het voetbalveld en dit doe ik nog zo af en toe met veel plezier.

Coby en Dick Duijnhouwer
Oprichters Plus Fit

In 1992 maakten wij de overstap van ons eerste fitnesscentrum naar de verkoop van Technogym fitnessapparatuur. Coby had toen het idee om een fitnesscentrum op te zetten voor ouderen in onze samenleving. De aanleiding hiertoe was onze medewerking tijdens bijvoorbeeld de Dag van de Ouderen (nu de 50plus Beurs) en Senioren Sportief, een projectgroep in Rotterdam.
In 2006, nadat wij de Miha (nu Milon) apparatuur hadden ontdekt in combinatie met de OriGene rugmachine, werd het idee uiteindelijk werkelijkheid.
Nu zo veel jaar later blijkt dat een veilige, snelle en eenvoudige trainingsvorm in combinatie met de juiste kwaliteit fysiotherapie in een prettige en ontspannen omgeving heel veel mensen aanspreekt. Echter is niet alleen de omgeving en apparatuur belangrijk, maar ook onze fantastische medewerkers die het totale concept compleet maken.
Wij hopen dat wij nog heel lang veel mensen met ons hele team in deze aangename sfeer mogen blijven ontvangen.