Doesburg Beweegt

Doesburg Beweegt werkt samen met PlusFit om mensen te helpen om (meer) in beweging te komen. Kristel heeft bij Doesburg Beweegt de functie van Buurtsportcoach Zorg. De taken daarbij zijn om mensen te helpen om meer in beweging te komen ondanks de lichamelijke ongemakken of klachten.

Gestart wordt met een  beweegconsult waarbij gekeken wordt na de wensen, mogelijkheden en belemmeringen die er zijn. Daarna wordt een beweegplan gemaakt, dat kan zijn een doorverwijzig naar een gepaste beweegactiviteit of vereniging. Of bewegen onder begeleiding van een trainer of fysiotherapeut.

Doel van Doesburg Beweegt is om drempels tot bewegen te verlagen of weg te nemen. Als één van de drempels van financiële aard is dan biedt de gemeente Doesburg Beweegt financiën aan om een opstart te maken. Bij het eerste beweegconsult wordt dit besproken.

Een ander onderdeel van Doesburg Beweegt is laagdrempelig bewegen. Daaronder vallen het wandelen, ouderengym en PlusFit in het water. Deze activiteiten zijn voor iedereen toegankelijk, lidmaatschap bij PlusFit is hiervoor niet nodig. Klik voor meer informatie over deze activiteit door.

Voor nog meer activiteiten van en informatie over Doesburg Beweegt kijk eens op de website. www.doesburgbeweegt.nl

Fysiotherapie aan huis nodig?

Wij komen ook bij u aan huis, klik hier onder om contact met ons op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.

Klik hier