Fysiotherapie binnen PlusFit

Een fysiotherapeut is een specialist in bewegen. Door verschillende oorzaken kan het bewegen niet meer goed gaan of pijn doen. Het wordt vervelend wanneer u niet meer uw gewenste en dagelijkse dingen kan uitvoeren. Sommige klachten zijn vrij eenvoudig op te lossen door veranderen van houding en bewegen. Soms moet er verder gekeken worden naar de dieper liggende oorzaak van de klacht.
Bij PlusFit behandelen we niet alleen de symptomen maar zoeken we ook verder. Als de oorzaak niet te achterhalen is of wanneer de oorzaak niet te veranderen leren wij u hoe u zelf met uw klachten om kunt gaan en wat u kunt doen om de klachten in de toekomst te voorkomen. Wij vinden het belangrijk dat wat u belangrijk vindt om te kunnen en te blijven kunnen, aandacht krijgt. Ook stimuleren we het om te bewegen en om een actieve leefstijl aan te nemen en te behouden.
Binnen PlusFit kunt u terecht voor behandeling van en begeleiding bij verschillende lichamelijke klachten. Buiten de algemene fysiotherapie voor herstel na blessures, nek- en schouderklachten en andere gewrichts- of spierklachten, kunt u terecht voor fysiotherapie bij chronische ziekten als COPD, hartfalen en etalagebenen, fysiotherapie bij oncologie (tijdens en na kanker), Origene rugtherapie bij lage rugpijn en voor medical taping.

Fysiotherapie aan huis nodig?

Wij komen ook bij u aan huis, klik hier onder om contact met ons op te nemen en te kijken naar de mogelijkheden.

Klik hier