BGN Gewichtsconsulent

Binnen Plusfit hebben wij een gediplomeerd en BGN-geregistreerd gewichtsconsulent. Wij kunnnen cliënten begeleiden met over- en ondergewicht, volledig volgens de richtlijnen van het Nederlandse Voedingscentrum. Dit doen wij met ondersteuning van digitaal testen, bewegings- en voedingsadvies op maat.

Vergoeding
De voedingsbegeleiding door een BGN-gewichtsconsulent wordt door een toenemend aantal zorgverzekeraars vergoed. Raadpleeg het vergoedingenoverzicht en ontdek de voordelen van jouw zorgverzekeraar.

Wilt u overzicht van alle zorgverzekeraars die aangesloten zijn bij de BGN.  Klik hier voor zorgverzekeraars die een BGN gewichtsconsult vergoeden. Als u op de betreffende zorgverzekeraar klikt kunt u lezen welke vergoedingen er worden gegeven. Als uw zorgverzekeraar niet in de lijst staat, betekent dat meestal dat er geen vergoeding wordt gegeven. In dat geval, of bij onduidelijkheden, kunt u het beste zelf nog even contact opnemen met uw zorgverzekeraar.

Werkwijze & Tarieven
Binnen PlusFit begeleiden wij clienten met over- en ondergewicht, volledig volgens de richtlijnen van het Nederlandse Voedingscentrum. Dit doet ik met ondersteuning van digitaal testen, bewegings- en voedingsadvies op maat. Alvorens de start vindt er een intake plaats waarin we samen gaan bepalen hoe we het traject gaan doorlopen en u krijgt een voedingsdagboek en tips mee.

Na de intake volgt er een voedingsconsult waarin we dieper ingaan op uw voedingsgedrag en -gewoonten. Aan de hand van het ingeleverde voedingsdagboek krijgt u een persoonlijk voedingsadvies dat bij draagt aan het behalen van uw doelstelling. Vervolgens hebben we een vervolgconsult om vragen te beantwoorden en de eerste testresultaten te interpreteren. Mijn doel is om u naar een evenwichtige en natuurlijke voeding te brengen. Geen dieeten of andere wondermiddeltjes,alleen jezelf.

De volgende prijzen worden gehanteerd:

Intake start up met controle afspraak €30,- (oriëntatie, doelbepaling, globale adviezen)
Voedingsconsult € 20,- (persoonlijk voedingsadvies/ vervolg / testen en nazorg)

De intake en consult wordt door middel van incasso of factuur aan u verrekend. Deze is voorzien van een referentienummer en kunt u naar uw zorgverzekeraar op sturen. Als uw zorgverzekeraar aangesloten is bij BGN krijgt u het direct vergoed zonder uw eigen risico aan te breken.

Gewichtsconsult

20,-/consult
  • BGN gewichtsconsulent
  • Tips en advies over voeding
  • Persoonlijk voedingsadvies & doel
  • Los consult of een traject
  • Gewichtsverlies & - behoud

Personal Training

Wilt u gericht aan de slag? Wij helpen u bij het behalen van uw gezondheidsdoelen.

Klik hier