Personal Training

Personal training is een vorm van sporttraining waarbij de trainer alle aandacht richt op één sporter. De personal trainer is hiervoor speciaal opgeleid. Binnen Plus Fit bieden wij u persoonlijke begeleiding waarbij er gewerkt wordt aan de hand van uw doelstellingen. Binnen Plus Fit wordt personal training aangeboden waarin een aantal middelen zijn opgenomen om uw doelstellingen beter te realiseren. Deze worden kort voor u toegelicht:

1. Fitness

Op de Milon trainingscirkel worden alle grote spiergroepen in het lichaam getraind en verbetert u uw uithoudingsvermogen. Uw persoonlijke trainingsprogramma wordt samen met u samengesteld. Na de intake worden alle begrenzingen van de apparaten en de zwaarte van de oefeningen op u afgestemd en op uw chipkaart gezet. Tijdens het trainen maakt u steeds gebruik van deze chipkaart, waardoor het trainen efficiënt en eenvoudig is.
U kunt onbeperkt gebruik maken van de fitnessapparatuur en binnen het Plus Care abonnement worden de instellingen 4-6 wekelijks herzien om optimale trainingsresultaten te behalen.

2. Coachingsgesprekken & Voeding

Door middel van coachingsgesprekken wordt er getracht een gedragsverandering te bereiken. Met name op het gebied van bewustwording zult u goed moeten nadenken over wat u wilt bereiken. Uw beweeggedrag als voedingsgedrag wordt onder de loep genomen. We gaan werken met een voedingsdagboek en voedingsdoelen om de juiste combinatie te creëren voor het behalen van uw resultaten!
Daarnaast worden deze gesprekstechnieken ingezet om situaties te evalueren. U kunt hierbij denken aan tussentijds bijsturen van doelstellingen. De volgende coachingsgesprekken worden ingezet;
Oriëntatie en verwachting
Intake voeding : Voedingsdagboek
Plan van Aanpak : Voedingsadviezen
Tussentijds evalueren
Eindevaluatie en nazorg

3. Personal Training

Het Personal Training vindt plaats in een vrije oefenruimte en bij mooi weer zelfs buiten. U wordt getest op belastbaarheid en ondergaat functionele training. De deelnemer wordt fysiek en mentaal uitgedaagd om meer uit zich zelf te halen. Attributen die worden gebruikt zijn onder andere bosu ballen, swiss ballen, barbells, medicine balls, steps en eigen lichaamsgewicht.

U wordt periodiek getest. Doordat Plusfit een breed aanbod aan testen heeft kunnen we uw vooruitgang goed monitoren. Hieronder een overzicht van de uit te voeren testen en frequentie;
Intake Testen Per 4 weken
Bloeddruk
Lichaamssamenstelling
Gewicht
Buikomvang

5. Nazorg

De nazorgperiode is het meest belangrijk voor het behouden van de behaalde resultaten. Na afronden van het personal trainingstraject, krijgt u een aantal tips mee voor het behoudt van de resultaten. Daarnaast kunnen er ter evaluatie en als stok achter de deur nog contactmomenten worden ingepland.

Het belangrijkste streven van PlusFit is om ervoor te zorgen dat u letterlijk en figuurlijk goed in uw vel komt te zitten.

6. Prijzen