Milon trainingscirkel

Op de Milon trainingscirkel worden alle grote spiergroepen in het lichaam getraind en verbetert u uw uithoudingsvermogen. Op deze manier wordt het hele lichaam versterkt.
Uw persoonlijke trainingsprogramma wordt samen met u samengesteld. Na de intake worden alle begrenzingen van de apparaten en de zwaarte van de oefeningen op u afgestemd en op uw chipkaart gezet. Tijdens het trainen maakt u steeds gebruik van deze chipkaart, waardoor het trainen efficiënt en eenvoudig is.

De Milon Cirkel is een afwisselend oefenprogramma op een cirkel van acht verschillende volautomatische fitnesstoestellen (zowel kracht als cardio). Per toestel worden uw persoonlijke instellingen opgeslagen op een chipkaart. De volledige training duurt 44 minuten.
Gedurende de hele dag (tijdens onze openingstijden) is het vrije inloop, dus u bepaalt zelf op welke tijden u komt trainen.

De fitnessabonnementen zijn inclusief:

Onbeperkt trainen op de Milon-trainingsapparaten en coördinatietraining
Koffie, thee, water en fruit
Gebruik van de lockers
Korte consultvragen, evaluatie en bijstelling van uw trainingsprogramma
Om de 3 maanden een uitgebreide evaluatie en herhaling van de testen

Coördinatietraining

Uw coördinatie (stabiliteit) is de basis van uw bewegen. Door coördinatietraining wordt u stabieler in de verschillende gewrichten en
zult u gemakkelijker en veiliger uw dagelijkse activiteiten uit kunnen voeren. Voor deze oefeningen zijn een coördinatieplatform
en verschillende losse materialen aanwezig.

Voor het trainen van stabiliteit geldt: oefening baart kunst! 2 keer in de week 2 minuten op de stabiliteitstrainer en u gaat 200% vooruit!